|
 |
 |
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
komputer
|
 Интернет на Ubuntu
Здравейте. Може ли да ми кажете как да пусна Интернет през Ubuntu 9.04. Ако може стъпка по стъпка, като за начинаещ в Линукс. Пробвах варианти които ми предложиха в другите форуми, но не можах да го подкарам, така че в Вас ми е надеждата.
|
| 19 Май 2009, 08:20 |
|
 |
|
Lancey
Administrator
Регистриран на: 15 Май 2003, 21:40 Мнения: 1164 Местоположение: Силистра
|
 Re: Интернет на Ubuntu
Не мога да кажа точно за това Ubuntu, но по принцип в Дебиан-базираните неща ти е необходим пакета pppoeconf. Просто го стартираш ('pppoeconf'), след което отговаряш на въпросите, и си готов. По принцип към нас ще се свържеш с каквото и да е ACName и Service Name, но за всеки случай най-добре е да им зададеш стойност 'NetOne'.
_________________ better keep your mouth shut and look stupid than open it and remove all doubts
|
| 22 Май 2009, 16:35 |
|
 |
|
komputer
|
 Re: Интернет на Ubuntu
Връзката е направена вече с командата "sudo pppoeconf" , но в "мрежови връзки" ми показва "изключен мрежов кабел", а аз си имам Интернет. Като и да е, проблема е оправен.
|
| 23 Май 2009, 07:09 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|